top of page
coaching2.jpg
CCT BOVENAAN

PROFESSIONELE COACH WORDEN

of coaching als levensstijl

DIPLOMA IN PROFESSIONELE CONSCIOUSNESS COACHING® (ICF ACTP)

of

CERTIFICAAT IN PROFESSIONELE COACHING SKILLS (ICF ACSTH)

Onze missie is om transformationele leiders op te leiden en hen uit te rusten met een uitgebreide set aan coaching skills en tools, waarmee zij zowel individuen als organisaties optimaal leren begeleiden in het aanboren en ondersteunen van hun volle potentieel.


We hebben reeds honderden coaches over heel de wereld getraind. Coaches die werken met klanten variërend van zelfstandige ondernemers tot leidinggevenden en teams in internationale bedrijven en non-profit organisaties. Er is dan ook één ding dat Consciousness Coaches® gemeen hebben: ze zetten iedereen waarmee ze in contact komen in hun kracht. 

Creative Consciousness biedt een baanbrekende en unieke methode voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en premium coaching en maakt daarbij succesvol gebruik van talrijke invloeden zoals: psychologie, ontologie, Oosterse en Westerse filosofie. We bieden daarbij twee verschillende professionele coach programma's aan: Diploma in Professionele Consciousness Coaching® en Certificaat in Professionele Coaching Skills. Beide opleidingen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. 

Diploma in Professionele Consciousness Coaching® 

Wil je van coaching je beroep maken? Wil je leiderschap een nieuw gezicht geven? Droom je ervan om een erkend coach te worden en je eigen coach business uit te bouwen? Wil je graag gecertificeerd Consciousness Coach® zijn? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Deze opleiding bestaat uit 3 trainingsmodules van elk 4 dagen. Je bouwt een sterk fundament in coach skills en coach expertise en verdiept je in de Creative Consciousness Bewustzijnscreaties. Met het voorbereidend  examenpakket heb je bovendien alles in huis om te slagen voor het coach examen en een erkend ICF diploma te ontvangen.

 

Nadat je de coaching modules hebt afgewerkt, ben je klaar om je te registreren voor het coach examen, en kan je ook beginnen met oefenen. Wanneer je alle vereiste voorbereiding voor je examen hebt gedaan, kan je een datum kiezen voor zowel het mondelinge als het schriftelijke examen.

Met het behaalde ACTP (Accredited Coach Training Program) diploma kan je professioneel aan de slag als coach in eender welk domein – of dat nu life coaching, business coaching, of eender welke vorm van coaching is. Je kan vanaf nu ook lid worden van de ICF en een aanvraag doen om hun referenties te mogen gebruiken.

Je kan de 3 modules ook volgen zonder het examen te doen. Wanneer je hiervoor kiest, studeer je niet af op ACTP niveau, maar op ACSTH niveau.

Certificaat in Professionele Coaching Skills 

Heb je interesse in het leren van een aantal professionele coaching skills die je onder alle omstandigheden van pas komen? Wil je je relaties verdiepen en versterken, zowel in je werkomgeving als in je thuiskring? Verlang je ernaar om bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld? Dan is deze coach opleiding op maat gemaakt voor jou!

In dit trainingsprogramma volg je Module 1 (Coaching Basis) en Module 2 (Coaching Expertise) net zoals in het andere programma. Na deze modules ben je getraind als een prof in coaching & communicatieve vaardigheden en ontvang je hiervoor een certificaat.

Optioneel kan je je verder verdiepen in Creative Consciousness Coaching® en alsnog aansluiten voor Module 3. Daarin leer je de CC Bewustzijnscreaties kennen en hoe ze optimaal aan te wenden ter ondersteuning van jouw klanten.

Image by Jamie Street
Image by Jamie Street

“De opleiding heeft mij en mijn onderneming

naar een verdiepende, liefdevollere en meer verbindende 'laag' gebracht.”

WhatsApp Image 2021-04-05 at 12.11.36.jp

Krissy Flippo, Ondernemer, Den Haag

Wat is specifiek aan onze opleiding?

BENADERING:
Wij geloven dat alle externe veranderingen intern beginnen. Vanuit de basispijlers authenticiteit, integriteit en verantwoordelijkheid, trainen we je om een ​​transformationele leider te zijn die blijvende veranderingen teweegbrengt en anderen kan stimuleren en begeleiden om een leven te leiden dat hen inspireert en vervult.

 

DIEPTE:

Onze procesmethodologie plakt niet gewoon pleisters op de wonde. We gaan tot de wortels van elke uitdaging, waardoor verandering intrinsiek kan plaatsvinden en van duurzame aard is. Na het volgen van onze training zul je in staat zijn om levens écht te veranderen.

COACHINGPROTOCOL:
We trainen je in het gebruiken van ons 7-stappen proces en protocol dat als leidraad dient voor je coaching sessie. Het protocol is bovendien aanpasbaar voor elke klant, elk doel of elke context.

ERVARINGSGERICHT LEREN:
Onze coach opleiding zal ook jou als aankomende coach uitdagen, verruimen, verlichten en transformeren. Doordat je zelf deel neemt aan de high-impact oefeningen en processen vanaf het begin, ervaar je de impact van de tools uit eerste hand.

TRAINERS VAN WERELDKLASSE:

Onze coach trainers en mentoren zijn levende modellen van het CC gedachtegoed en zijn basispijlers. Voor hen is coaching een manier van leven geworden. 

VOORTDURENDE ONTWIKKELING:

Je krijgt toegang tot onze gesloten Facebook-groep voor CC-coaches en wordt uitgenodigd voor mentor evenementen en vervolgprogramma's. 

COACHEN ALS MANIER VAN LEVEN:

Consciousness Coaching® beperkt zich niet tot je beroep. Deelnemen aan onze coach opleiding heeft zowel invloed op wie je bent als hoe je leven leidt, en verandert je in een krachtige inspiratiebron voor anderen.

Is voorkennis een vereiste?

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te nemen aan deze coach opleidingen. Als je wel reeds een achtergrond hebt in coaching of HR, kan je met behulp van deze opleiding jouw coach vaardigheden uitbreiden, verdiepen en aanscherpen. 

Wel geloven we dat je om transformatie te begeleiden in anderen eerst het werk bij jezelf moet hebben gedaan. Daarom vinden we het een enorme meerwaarde om je coach opleiding te laten voorafgaan door onze Bewust Leven 1 training. De Bewust Leven 1 training is een 4-daags programma dat je door een persoonlijk transformatieproces leidt en laat kennismaken met alle basispijlers van Creative Consciousness zoals integriteit, authenticiteit en verantwoordelijkheid. Op deze manier ervaar je in levende lijve de kracht en de mogelijkheden van het werken met bewustzijn.

Extra info

Meer informatie ontvangen?

Stuur ons een mailtje of

bel eens met Mei Lan

Meld je aan

Start met het 12-daagse opleidingsprogramma en stap in de wereld van Consciousness Coaching

Liever eerst ervaren?

Vraag vrijblijvend een speedcoachingservaring aan

Prijzen​

Diploma in Professionele Consciousness Coaching

Professionele coaching modules (3 x 4 dagen): €4500 incl. 21% btw

Certificaat in Professionele Coaching Skills

Professionele coaching modules (2 x 4 dagen): €3000 incl. 21% btw

OPTIONEEL ICF Examenpakket

Examenpakket €1750 

Alle CC trainingen worden in België georganiseerd door The Lighthouse. The Lighthouse is op haar beurt geaccrediteerd voor de kmo-portefeuille.* 

Wens je als zelfstandige, zelfstandige in bijberoep, of als kleine of middelgrote onderneming gebruik te maken van de kmo-portefeuille, gelieve dan voor inschrijving contact op te nemen met
sarah@the-lighthouse.be

*(Het examenpakket kan niet aangekocht worden met behulp van de kmo-portefeuille.)

Data:

In Genk

Module 1: 20 - 23 oktober 2022

Module 2: 8 - 11 december 2022

Module 3: 19 - 22 januari 2023

Diploma Professionele
Consciousness Coaching® 

 • Duur: 3 modules van 4 dagen 

 • Coaching Basis, Coaching Expertise & Coaching verdieping met Bewustzijnscreaties

 • 90u 

 • Oefeningen en oefensessies tussen de modules in

 • Live of online

 • Nederlands of Engels

 • ICF ACTP niveau (indien volbrengen van examen)

 • Na afloop mogelijkheid om de ICF PCC credential aan te vragen.

 • Prijs: €4500

Certificaat Professionele
Coaching Skills

 • Duur: 2 modules van 4 dagen

 • Coaching Basis & Coaching Expertise
   

 • 60u

 • Oefeningen en oefensessies tussen de modules in

 • Live of online

 • Nederlands of Engels

 • ICF ACTSH niveau

 • Na afloop mogelijkheid om de ICF ACC credential aan te vragen.

 • Prijs: €3000

bottom of page