top of page

BEWUST LEVEN 

Een doorbraakproces van 4 dagen dat een wereld van mogelijkheden voor je opent.”

BL1 bovenaan

100% FOCUS OP JEZELF

Als je mensen vraagt wat ze het liefste willen in hun leven, komt hun antwoord meestal hierop neer: geluk, voldoening en vrijheid. Toch zijn we vaak gefrustreerd wanneer we vast lijken te zitten in dezelfde oude negatieve patronen, beperkende geloofsovertuigingen en angsten.

Als scheppers van onze realiteit en onze ervaringen hebben we de mogelijkheid om het anders aan te pakken. We kunnen onze angsten, onzekerheden, negatieve gedachtenspiralen en andere saboterende patronen stap voor stap overwinnen. 

Bewust Leven 1 leidt je door deze stappen, en nog verder. Je zal voor jezelf zien hoe cruciaal bewustzijn is om controle te krijgen over negatieve saboterende patronen en zelf je realiteit te bepalen. Je zal je bewustzijn verruimen, je verbinding met je innerlijke kracht versterken, helderheid krijgen over je pad, en praktische tools meekrijgen die je nodig hebt om het leven te creëren dat jij wil.

“Het is een van de meest bekrachtigende ervaringen die ik ooit heb meegemaakt. Het is pijn. Het is woede. Het is vreugde. Het is het leven op z’n best!”

Elke De Gezelle, Scenarioschrijver, Gent

HOE WERKT BEWUST LEVEN 1?

Bewust Leven 1 is een dynamisch en holistisch proces dat wordt gefaciliteerd door een internationaal team van ervaren trainers. We creëren een veilige ruimte zodat je alles wat je leert meteen praktisch kan toepassen, eerder dan enkel informatie te ontvangen. Elke dag krijg je uiteenzettingen en bewustzijnscreaties, in combinatie met oefeningen (individueel en in groep) die ontworpen zijn om inzichten meteen te integreren. Een uitgebreid werkboek ondersteunt daarbij je leerproces.

We kijken naar thema's als

 • Vrijheid – voel je vrij, handel vrij, wees vrij 

 • Passie – creëer het leven dat je wil leven

 • Energie – spreek je bronenergie aan en leer die constructief te gebruiken;

 • Helderheid – leef vanuit je visie;

 • Integriteit – breng je daden in lijn met je woorden, doe wat je zegt;

 • Gewaarzijn – neem de realiteit waar zoals ze is;

 • Authenticiteit – blijf trouw aan wie je wil zijn;

 • Aanwezigheid – leef volledig in het hier en nu;

 • Liefde – heb onvoorwaardelijk lief;

 • Actie – handel onafhankelijk van je denken en voelen;

 • En nog zoveel meer…

 

Als uitkomst van Bewust Leven 1 zal je nieuwe levensvaardigheden verwerven en dagelijkse gewoontes ontwikkelen die tot duurzame veranderingen in je leven zullen leiden. 

Bewust Leven 1 is een training in persoonlijke ontwikkeling en vormt tevens de basis van onze professionele coaching opleiding. Deze training is een basisvoorwaarde om een Consciousness Coach® te worden.

YES! IK BEN ER KLAAR VOOR

Ben je klaar voor een leven vol passie en voldoening in lijn met jezelf? Kom dan naar onze volgende Bewust Leven 1 training en maak de eerste stappen achter het stuur van het leven dat jij wil leiden!

HEB JE VRAGEN

OF MEER INFO NODIG?

BEL OF MAIL SARAH

 +32 471 24 75 13

sarah@the-lighthouse.be

IMG_0777.JPG

Dank je! Je boodschap is verstuurd. We nemen spoedig contact met je op.

bottom of page