top of page

BUSINESS TRAINING

In de visie die wij hebben voor bedrijven en professionele organisaties, maken we een bedrijfswereld mogelijk die duurzaam is, die ondersteunend en inclusief werkt, teneinde mensen in alle gebieden en sectoren in hun kracht te zetten zodat ze optimaal functioneren. 

Business Coach Training

press to zoom

Voorbeeld Coaching Sessie

press to zoom

Business Coach Training

press to zoom

Business Coach Training

press to zoom

Bedrijven over de hele wereld realizeren zich dat coaching, meer dan welke andere hulpbron ook, essentieel is geworden voor het duurzame succes van elke ontwikkelingsstrategie. Niet alleen voor managers of directeurs, maar ook voor werknemers. De reden hiervoor is dat coaching mensen ertoe brengt zowel hun eigen krachten en capaciteiten in te zetten als die van anderen – om samen op een betekenisvolle manier bij te dragen tot de algemene ontwikkeling en operationele werking van een organisatie. 

Bewust leiderschap

Ons team ontwerpt en faciliteert krachtige transformatieprogramma’s rond authentiek leiderschap die zijn aangedreven door bewustzijn. Onze programma’s zijn erop gericht om een leider of manager in eender welke functie in staat te stellen om verbeteringen van bedrijfsprocessen te leiden met blijvende en kwalitatieve resultaten.

 

We helpen om leiders op te leiden wiens bewustzijn evolueert, en die staan voor inzichten, innovatie en principes. We helpen hen op een andere manier keuzes en beslissingen te maken, om volledig in het moment te zijn en te handelen. Dit stelt hen in staat om zowel hun eigen potentieel als dat van hun organisatie te zien. Het helpt hen om zich in te zetten voor een betekenisvolle dialoog rond verbeterde samenwerking en succes. Onze programma’s rusten hen uit met leiderscapaciteiten en visie. Dit brengt inzicht in de impact van hun beslissingen op alles en iedereen die erbij betrokken is, teneinde duurzamere resultaten te behalen.

Op maat gemaakte oplossingen

Wij zijn experts in het combineren van je bedrijfsdoel met je grootste troef: we zetten de uitvoerende persoon en/of zijn/haar team in hun kracht door te werken op hun Zijn. Op basis van jouw specifieke noden bouwen we workshops/trainingen op maat, van eender welke duur en voor eender welke doelgroep binnen je organisatie. We bieden ook 1-op-1 executive coaching, of groepssessies op aanvraag. 

 

Alle oplossingen zijn onderbouwd met de Creative Consciousness methodologie, die de weg opent naar verhoogde intrinsieke motivatie, integriteit en topprestaties. Daarnaast bieden we workshops en programma’s specifiek gericht op leiderschap, ondernemerschap en diversiteit. Enkele voorbeelden van programma’s en interventies die we tot nu toe hebben uitgevoerd zijn: high performance teams creëren, de persoonlijke impact van business leaders verbeteren, bedrijfsculturen ontwikkelen, conflicten oplossen, ontwikkelen van hoge impact communicatieskills, organisatieontwikkeling en transformationele problemen deblokkeren. 

ICF Geaccrediteerde Corporate Coaching Training

Ons Corporate Coaching Programma – Powered by Consciousness™ is een baanbrekende, ICF geaccrediteerde training die mensen binnen hun organisatie opleidt tot coach.  

 

Deze training is de eerste in zijn soort voor de bedrijfsmarkt en creëert een “bewuste manier van zijn” als leider, teamlid en organisatie. Hiermee zetten we een revolutie in gang in de manier waarop werknemers denken, leven en handelen binnen een organisatie. 

 

Onze trainingen worden geleid door internationaal gekwalificeerde en ervaren coaches. Het proces is dynamisch en constructief uitdagend, met als doel je werknemers in hun kracht te zetten om doeltreffende communicators en inspirerende leiders te zijn. Dit verbetert op zijn beurt de samenwerking van teams en leidt tot meer motivatie, inspiratie en actie.

Contacteer ons

Wil je meer weten over wat we voor jou en je bedrijf kunnen doen, stuur dan vrijblijvend een e-mail naar welcome@the-lighthouse.be of bel naar +32 (0) 478 47 00 38.

bottom of page