top of page

COACHING

Hoe kan ik gecoacht worden?

 

Als je een coachingtraject start, zal je:

  • duidelijkheid krijgen over je doelen en leren hoe ze te behalen met de kracht van je woord;

  • de hulpbronnen van je bewustzijn verkennen en ze beginnen gebruiken om je realiteit te creëren; 

  • meer energie hebben, meer kracht, en meer inspiratie om een betekenisvol leven te leiden. 

 

Creative Consciousness Belgium heeft coaches in verschillende regio’s. Coachsessies kunnen live gebeuren, telefonisch of via Skype, al naargelang de voorkeur van de cliënt. Volgens de beschikbaarheid van onze coaches, kunnen de sessies gegeven worden in het Engels, Nederlands, Frans, Spaans of Italiaans. 

 

Om een coachsessie of cyclus aan te vragen, stuur je een mail naar: welcome@the-lighthouse.be.

 

Coaching, wat is het en wat kan ik er mee?
 

Coaching is de professionele relatie tussen een client/coachee die ondersteuning zoekt en een coach die de ruimte en het kader aanbiedt waarbinnen een client zijn/haar doelen kan bereiken. Deze relatie is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, en stelt individuen in staat om in te schepen op een persoonlijke reis langs leren en ervaren, levensbalans vinden, bewustzijn ontwikkelen van lichaam, geest en ziel, en shifts creëren die hun leven in de gewenste richting sturen.* 

 

​Voor de coach betekent coaching het proces van zelf-exploratie van de klant navigeren door krachtige vragen te stellen, de juiste context te zetten en nieuwe lagen van bewustzijn te creëren.  

*Coaching is geen alternatief voor therapie, mentoring of training – een traject is niet geschikt om trauma’s te genezen, problemen uit het verleden op te lossen, kennis door te geven of gericht te adviseren hoe iemand zich moet gedragen. Wat coaching wél aanbiedt, is de juiste context om te werken met concrete doelstellingen en de cliënt in staat te stellen om zelf stappen te nemen vanuit  heldere intenties en keuzevrijheid. 

Wat is Consciousness Coaching® en hoe verschilt het van andere methodes?

 

Consciousness Coaching® is een holistische methodologie die direct impact heeft op de oorzaak van problemen. Eerder dan aan de oppervlakte te blijven en de inhoud van het probleem te verkennen, gaat Consciousness Coaching® recht naar de kern van de zaak om te werken met de context – het grotere plaatje, de patronen die ons gedrag bepalen.

Net dat werken op context in plaats van op inhoud stelt onze coaches in staat om waarachtige, duurzame veranderingen in cliënten te bewerkstelligen. 

Consciousness Coaching® creëert nieuwe lagen van bewustzijn door cliënten te ondersteunen om te zien wat ze nog niet hebben gezien, en hun waarneming van de wereld te verruimen. Consciousness Coaching® sessies bieden hiervoor specifieke bewustzijnscreatiemodules die een nieuw perspectief op het leven bieden en de klant uitdagen om zichzelf vanuit een andere hoek te bekijken. 

 

Hoe vind ik een Consciousness Coach®?

Creative Consciousness Belgium heeft coaches in verschillende regio’s. Als deel van een groot, internationaal netwerk bieden we ook coaches aan in Nederland, Duitsland, Griekenland, Frankrijk, Duitsland, Cyprus, Zuid-Afrika... 

Coaching sessies kunnen live gebeuren, telefonisch of via Zoom, al naargelang de voorkeur van de cliënt. Volgens de beschikbaarheid van onze coaches, kunnen de sessies gegeven worden in het Engels, Nederlands, Frans, Spaans of Italiaans. 

 

Om een coaching sessie of cyclus aan te vragen, stuur je een mail naar: welcome@the-lighthouse.be.

bottom of page