top of page

HOE WORD IK TRAINER?

De Creative Consciousness Academy (CCA) biedt met trots een van de beste train-the-trainer opleidingsprogramma’s in de wereld aan. Dit programma werd met zorg ontworpen en ontwikkeld door Master Trainer Marc Steinberg MCC. De CCA biedt je hiermee de uitdaging aan om door te breken voorbij je conditionering en ego, en zo het niveau van absolute excellentie en meesterschap te bereiken in je trainer-zijn, je trainer-doen en je leiderschap. Kandidaten die overwegen in te stappen in dit programma worden gevraagd om voor zichzelf duidelijk te krijgen hoe ver ze bereid zijn te gaan, en zichzelf te vragen of ze het hoofd en het hart op de goede plaats hebben.

Hier gaan we over bewustzijn, en dat maakt een behoorlijk verschil voor de trainer die je door deze opleiding wordt. Het fundament van ons werk kijkt naar wie je BENT zowel als naar wat je DOET als trainer, en daarom kan je verwachten dat je ZIJN opklimt naar hoogtes die je nog niet was tegengekomen in jezelf. 

 

DE TRAINER ACADEMY OPLEIDING BESTAAT UIT 5 STADIA VAN CERTIFICATIE:

 “Assistant Trainer Certificate (ATC)” omvat training en een diploma voor de basis in training skills

“Professional Trainer Diploma (PTD)” omvat training en een diploma op professioneel niveau 

“Academy Trainer Certificate (ACTC)” omvat training en een diploma op het CC® Academy Trainer niveau

“Lead Trainer Contract (LTC)” omvat training en een diploma voor leiderschapscompetenties 

 

ATC: De Academy trainees leren het ABC van trainingfacilitatie, training support structuren en holistische service principes. Ze ontwikkelen hun eerste competenties in het leiden van introducties, deelsessies, presentatiefeedback sessies en het faciliteren van oefeningen. Ook worden hun competenties ontwikkeld om met succes het Assistant Training Programma te leiden als ATL (Assistant Team Leader). Aan het einde van dit niveau ontvangen ze de CCA certificatie “Assistant Trainer.”

PTD: De nadruk ligt in dit stadium op het ontwikkelen van professionele presentatieskills, professionele competenties in marketing, trainings en events faciliteren en leiden. Daarnaast leggen we de focus op leiderschap leren opnemen, en op mentor- en supervisieskills om andere trainees te helpen ontwikkelen (ATC trainees).  Het behalen van dit niveau wordt beloond met het CCA diploma van Professionele Trainer. 

ACTC: Dit stadium traint de professionele trainer om een volledig gekwalificeerde Academy Trainer te worden, die zowel vooraan in de training als achter de schermen alle presentatie-, facilitatie- en leiderschapsskills en disciplines beheerst, in het bijzonder in de kern inquiries van het CC Master curriculum.

LTC: Op dit niveau striven ACTC afgestudeerden ernaar om met success te kwalificeren voor elke CC training. Bij een succesvolle kwalificatiedoorloopronde kunnen ze aanspraak maken op een trainer contract met de CCA.

BIJKOMENDE TRAINEE ONDERSTEUNING

Om een hoog opleidingsniveau te verzekeren, bieden we onze trainers en trainees deze diensten aan:

- Een één-op-één coaching sessie per kwartaal met een Consciousness Coach

- Tweemaandelijkse mentoring calls met een senior trainer

- Een jaarlijkse 4-daagse retraite, de Trainer Academy Intensive, op het prachtige eiland Kreta

- Ongelimiteerde stagemogelijkheden 

- Gratis toegang tot video-opnames van alle belangrijke inquiries ter ondersteuning van zelfstudie

Zie je jezelf als trainer bij de Creative Consciousness Academy om je trainer skills te verbeteren terwijl je een shift maakt in wereldwijd bewustzijn, contacteer dan Jade om je aan te melden: jade@creativeconsciousness.com.

ONZE VISIE:

Wij creëren transformationele leiders!

bottom of page