top of page

CONSCIOUS LIVING 2

In Bewust Leven 1 heb je je bewustzijn van ‘Het IK’ verhoogd en de basis gelegd om nieuwe hoogtes te bereiken in geluk, kracht, vrijheid en voldoening. Bewust Leven 2 bouwt hierop verder en verruimt je richting ‘Het JIJ’. Deze training rust je uit met nieuwe tools en kennis om je eigen proces te versnellen, en voegt een nieuwe dimensie toe: interactie met anderen.

Je leert diepgaande verbinding aan te gaan met anderen en fundamentele voldoening te vinden. Verwacht van dit 4-daagse trainingsproces een impactvolle ervaring die je geavanceerde bewustzijnsontwikkeling biedt om je in staat te stellen waarachtig te verbinden met anderen en je ervaring van de realiteit zo te transformeren.

“Als je dacht dat Bewust Leven 1 een waanzinnig transformationeel proces voor je was, dan is Master 2 een absolute must. Maak je klaar voor diepgaand graven in je ziel en enorme bevrijding.”

Myra Beckers, Kunstenaar, Amsterdam

WAAROM ZOU JE AAN

BEWUST LEVEN 2 DEELNEMEN?

In Bewust Leven 1 heb je je bewustzijn verhoogd en de basis gelegd om nieuwe hoogtes te bereiken in geluk, kracht, vrijheid en voldoening. Bewust Leven 2 bouwt hierop verder. Deze training rust je uit met nieuwe tools en kennis om je eigen proces te versnellen, en voegt een nieuwe dimensie toe: interactie met anderen.

Een sabbatical in 4 dagen. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam

corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur?

HEB JE VRAGEN

OF MEER INFO NODIG?

BEL OF MAIL SARAH

 +32 471 24 75 13

sarah@creativeconsciousness.be

IMG_0777.JPG

Thanks! Message sent.

bottom of page