top of page

BEWUST GELD

Bewust Geld is een tweedaagse training die focust op het transformeren van je relatie met geld. 

Deze training kaart de vraag aan: heb jij geld of heeft geld jou? De realiteit van geld verkennen staat je toe om te zien waar je jezelf saboteert om meer geld te hebben, en om je emotionele relatie tot geld en rijkdom te verbeteren. Aan het einde van deze training kan je de geld-toekomst beginnen leven die je zelf hebt gecreëerd.

"Als je niet zoveel verdient als je vindt dat je waard bent, als je geld niet langer als een boosdoener wil zien, als je je geld, en daardoor ook je leven, beter wil leren beheren en je klaar bent om overvloed te ontvangen… is Bewust Geld je op het lijf geschreven!”

Ine Verhaert, Schrijfster, Antwerpen

WAAROM ZOU JE AAN BEWUST GELD DEELNEMEN?

Heb jij geld of heeft geld jou? In het laatste geval is Bewust Geld dé training voor jou. Je leert meer over de relatie tussen geld en integriteit, het verschil tussen goede en slechte schulden – en hoe je zo snel mogelijk uit je schulden geraakt. De realiteit van geld verkennen staat je toe om te zien waar je jezelf saboteert om meer geld te hebben, en om je emotionele relatie tot geld en rijkdom te verbeteren.

Aan het einde van deze training kan je de geld-toekomst beginnen leven die je zelf hebt gecreëerd.

HEB JE VRAGEN

OF MEER INFO NODIG?

BEL OF MAIL SARAH

 +32 471 24 75 13

sarah@creativeconsciousness.be

IMG_0777.JPG

Thanks! Message sent.

bottom of page