top of page

INSPIRERENDE FILMS

Maar liefst zeven jaar duurde het voordat UNITY af was, een nieuwe documentaire die de hoopvolle transformatie van de mensheid onderzoekt van leven door te doden naar leven door lief te hebben. Een unieke film die vertelt over compassie voor alle wezens op aarde en die verder gaat dan eender welke 'scheiding op basis van vorm'.

We bevinden ons midden in een wereldwijde crisis van perspectief.

We zijn immers de onmiskenbare waarheid vergeten dat alles met elkaar verbonden is. PLANETAIR is een provocerende en adembenemende oproep, een grensoverschrijdende, filmische reis, die onze kosmische oorsprong en onze toekomst als soort onderzoekt.
 

Een authentiek gefilmde ervaring over een gezin dat brak met alle conventies en op een reis van vijf jaar vertrok om een ​​nieuw perspectief op het leven te vinden. Hun leven met stammen en primitieve gemeenschappen over de hele wereld leidt tot een nadenken over oeroude, aardse wijsheid.

Een ongekende verzameling van achttien van 's werelds grootste spirituele denkers, schrijvers en wetenschappers, waaronder Maya Angelou, Deepak Chopra, Paulo Coelho en Eckhart Tolle. Deze kleurrijke spirituele gids begeleidt je in het overwinnen van je grootste beperkingen en het vervullen van je grootste potentieel.
 

Een docu-film over de internationaal gerenommeerde life en business coach Tony Robbins, die een blik gunt achter de schermen van zijn seminar "Date With Destiny".

Nooit eerder kreeg iemand toegang tot de modus operandi achter de schermen van deze enorme gebeurtenis in Boca Raton, Florida, die wordt bijgewoond door meer dan 2.500 mensen. Deze documentaire slaagt erin zowel de immense inspanning van het produceren van dit live seminar te vatten, als de levensveranderende transformaties van de deelnemers in real time.

Samsara voert ons naar de werelden van heilige gronden, gefilmd op 70 mm. film over een periode van bijna vijf jaar in vijfentwintig verschillende landen op vijf continenten.

Peaceful warrior (2006)

Een toevallige ontmoeting met een vreemdeling verandert het leven van een universiteitsturner.

Een bewerking van de roman van James Redfield over de zoektocht naar een heilig manuscript in het Peruaanse regenwoud.

'Water' is een donkere inleiding in de verhalen van landelijke Indiase weduwen in de jaren '40 en behandelt controversiële onderwerpen zoals vrouwenhaat en racisme. De film is tevens het derde en laatste deel van Mehta's Elements-trilogie en werd voorafgegaan door 'Fire' (1996) en 'Earth' (1998).

Er is een revolutie gaande in de velden van de boerderij en op de eettafels van Amerika - een revolutie die de aard van het voedsel dat we eten zal transformeren.
 

In een verdeelde 9-11 wereld stelt filmmaker Ward Powers de ultieme vraag van het leven aan wereldberoemde spirituele leiders en gewone mensen.

Een radicale afwijking van conventie. Deze film dompelt je onder in een wereld waarin kwantumonzekerheden worden gedemonstreerd - waar neurologische processen en perceptuele verschuivingen worden beleefd door de hoofdrolspeler, waarin alles leeft en de realiteit door elke gedachte wordt veranderd.

Please reload

bottom of page