BEWUSTZIJN ALS LEVENSSTIJL

Creative Consciousness Internationaal

Creative Consciousness is een pionier en leider op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling sinds begin jaren ’90. Creative Consciousness trainingen, zowel als de Consciousness Coaching methodologie, zijn dan ook een resultaat van meer dan 25 jaar aan onderzoek en ontwikkeling op het vlak van psychologie, ontologie, fenomenologie, neurowetenschap, coaching en communicatie.

Creative Consciousness International werd samen met de Consciousness Coaching Academie opgericht door Marc Steinberg, die al meer dan 20 jaar de filosofie uitdraagt dat elke externe verandering binnenin ontstaat.

 

Intussen kunnen reeds meer dan 5000 afgestudeerden getuigen dat Creative Consciousness een belangrijke rol heeft vervuld in hun leven, door o.a. komaf te maken met een aantal beperkende gedachten en geconditioneerde gedragingen en door een leven te gaan leiden dat meer gepassioneerd en authentiek is. 

Onze trainingen richten zich tot mensen uit alle lagen van de bevolking en worden geleid door internationale teams van professionele coaches en trainers. 

 

Creative Consciousness biedt een unieke mix aan programma’s om het potentieel van individuen zowel als organisaties naar boven te halen en te ondersteunen. Naast persoonlijke en professionele ontwikkeling biedt Creative Consciousness onderdak aan een internationaal erkende professionele coachingopleiding, een professionele traineropleiding en een aantal holistische retreats.

Creative Consciousness Belgium

Creative Consciousness Belgium werd in 2014 opgericht door een enthousiast team van vrijwilligers.

Zes maanden later transformeerde de vzw in een professionele organisatie, geleid door  Nathalie Willems, voormalig journalist en copywriter, die de training ontdekte terwijl ze onderzoek deed voor een artikel.

Onder haar leiding groeide Creative Consciousness Belgium uit van 5 trainingen in 2015 tot 11 trainingen in 2017. Vandaag biedt de organisatie het volledige curriculum aan en heeft het een community opgebouwd met leden over heel het land die met veel enthousiasme en op regelmatige basis activiteiten organiseren.  

“Mijn visie is om golven van bewustwording te creëren die lokaal beginnen maar een effect hebben op de wereld. Ik sta ervoor om de wereld bewuster te maken met elke persoon die bij ons een training volgt, door ervoor te zorgen dat mensen terug in contact komen met hun authentieke zelf en van daaruit terug in hun kracht komen te staan om hun bijdrage te kunnen leveren aan een betere leefwereld voor de toekomstige generaties. 

Ik sta voor zelfliefde, voor connectie en voor het herinneren van de waarden die we zo vanzelfsprekend vonden in onze kindertijd: enthousiasme, passie, authenticiteit, onvoorwaardelijkheid en liefde voor het leven”.

 

​Nathalie Willems