LOCATIE

Nog tot februari 2020 vinden onze trainingen plaats in La Foresta, Leuven.

La Foresta bevindt zich midden in de natuur tussen Meerdaalbos, Mollendaalbos en de bossen van Heverlee. Er is mogelijkheid om ter plaatse te overnachten waarbij enkele of dubbele kamers worden aangeboden. Deze kan je los van de training boeken. 

Voor een single kamer inclusief ontbijt betaal je €35 pp/nacht. Voor een gedeelde kamer inclusief ontbijt betaal je €30 pp/nacht. Handdoeken en lakens (eenpersoonsbedden) dien je zelf mee te brengen of bij te boeken voor €12/set. 

Stuur een mail naar info@creativeconsciousness.be met je aanvraag. Reservaties worden verwerkt in de volgorde waarin ze zijn aangevraagd, zolang er beschikbaarheid is.

Voor annulaties minder dan 7 dagen voor aankomst, wordt 1/3de van het totaalbedrag aangerekend voor administratieve kosten.

La Foresta biedt voldoende gratis parkeergelegenheid aan rondom het gebouw.

 

Alle maaltijden en pauzes vinden plaats in La Foresta. In geval van voedselallergieën of –intoleranties, worden ook vegetarische, glutenvrije en lactosevrije maaltijden aangeboden.

Vanaf februari 2020 verhuizen we integraal naar ons eigen kasteel in Maasmechelen. Info over de locatie en accomodatiemogelijkheden ontvang je bij inschrijving of op voorhand door contact op te nemen met Sarah Pierreux: sarah@creativeconsciousness.be of +32 (0) 471 24 75 13.

Show More

 © 2014 Creative Consciousness® Belgium   privacy policy en cookie declaration  volg ons:

Schermafbeelding 2019-06-17 om 13.15.32.
Schermafbeelding 2019-06-17 om 13.13.12.