“31 vrienden en kennissen uit de eventsector zijn onlangs uit het leven gestapt.” - dj Jef Eagle


Dat komt binnen.En het blijft hangen.Ik ken dit. Ik vat dit. En het doet iets met me.

Het doet me delen vanuit mijn eigen ervaring, over de weg die ik heb afgelegd.

Dat ik sinds mijn 11 jaar al heel wat serieuze dieptepunten en depressieve periodes heb gekend. Dat ik al heel vaak de gedachte heb gehad dat ik gewoon wil gaan slapen en niet meer wil wakker worden, omdat dat op zo'n momenten de enige uitweg lijkt. Dat ik me daarin soms helemaal kon verliezen. Dat ik ook pogingen deed om dit met iemand te delen en me daarbij vaak compleet onbegrepen en ‘fout’ voelde. Dat ik in behandeling was bij een psycholoog, therapeut en psychiater en antidepressiva slikte. Dat ik niet wil beweren dat die zaken me niet verder op weg gezet hebben. Dat ik vooral wil delen hoe ik toch telkens voelde dat het in de kern geen wezenlijk verschil maakte, alsof ik daarmee niet écht uit dat uitzichtloze depressieve verhaal kon stappen.

En hoe Creative Consciousness mij een nieuw en welkom perspectief bood: dat ik niet mijn gedachten en emoties ben en dat ik zélf mijn eigen verhaal kan creëren.


Die kans verdient iedereen.Ken of ben jij iemand uit de eventsector die het moeilijk heeft op dit moment en geen uitweg ziet?


Zo iemand bieden wij een kans.


Tot eind 2021 geven we in elk van onze ‘Bewust Leven 1’-trainingen in België en Nederland telkens 1 gesponsorde plek aan iemand uit de eventsector die zwaar getroffen is door Corona.


We zoeken ook naar andere pistes om hierin een bijdrage te leveren en een verschil te maken. Dus laat het gerust weten als je zelf een idee/voorstel/vraag hebt: info@creativeconsciousness.be