Rijk worden door SENSUALITEIT


De meeste mensen verlangen naar rijkdom – als ze tenminste niet in beslag genomen worden door wat ze moeten doen om te overleven. Als het getal op onze bankrekening steeds groter wordt, groeit onze ervaring van mogelijkheden en keuzevrijheid mee. Ja hoor, dit is zeker een effect van onze innerlijke definities van keuzevrijheid en mogelijkheden hebben. De meeste mensen zijn het ermee eens dat veel geld hebben daarbij helpt. Toch in de sociale en economische structuur van de wereld die we vandaag kennen.

Of we ons geld dan weer gebruiken in lijn met de waarden van ons hart en onze ziel is een ander onderwerp, daarover schrijf ik in een andere blog. Vandaag wil ik met je delen hoe je jouw kracht om geld te manifesteren in je leven enorm van vergroten.

Ik kies ervoor om te spreken over de kracht van sensualiteit om je financiële overvloed te helpen manifesteren.

Kort en krachtig: hoe sensueler je kan zijn, hoe groter de kans dat je kan manifesteren wat je maar wil. Hoezo dan?

Sensueel zijn betekent: present zijn voor je zintuigen, ze volledig hebben aangeschakeld.

Herinner je je nog die keer toen je je in een verhoogde staat van levendigheid bevond? Misschien was het bij de oceaan, misschien zag je tijdens een boswandeling het zonlicht dat tussen de takken scheen en met de bladeren speelde, je kon de volle kruidige lucht bijna proeven, je voelde je hart zingen en je lichaam zinderen. Of je knielde bij een beekje – ver weg in de bergen – en je vulde je handen met dat heerlijk frisse onschuldige water, je keek naar hoe onovertrefbaar helder het was, en je liet het langzaam naar binnen glippen.

De meeste mensen hebben vandaag de collectieve houding aangenomen die maakt dat ze hun aandacht op de toekomst hebben, op de uitkomst van de realiteit – niet op de realiteit zoals die is in eender welk gegeven moment. In die mate waarin jij in de toekomst leeft, mis je levendigheid, want die bestaat enkel in het Hier en Nu. Levendigheid vind je in de maaltijd die voor je neus staat, in de persoon die naast je zit, in je eigen ademhaling op dit eigenste moment.

Ben je present?

En wanneer je dat bent, ben je dan open? Je moet opnieuw de kunst leren van het “opengaan”, open zijn voor wat is, niet voor wat er wel of niet zou moeten zijn. Nee, voor wat er ís. Opengaan betekent dat je alle weerstand opgeeft tegen wat er is, en alle afstand verwijdert die je gebruikelijke manier van zijn creëert.

Dan word je sensueel. Je zintuigen zijn als bloemen die hun blaadjes openen wanneer het zonlicht ze aanraakt.

In die staat kán je niet anders dan vreugdevol, licht, dankbaar en speels zijn. Je ervaart expansie. Dit zijn de kwaliteiten die je toelaten om uit het kwantumveld van het bewustzijn de realiteiten te extraheren die jij verlangt te manifesteren.

Je zal het moeilijk hebben om nieuwe of betere realiteiten te manifesteren wanneer je maar half leeft, humeurig en miserabel, zelfs wanneer je je manifestatiemeditaties doet.

Je moet lichter worden.

In de dimensie van het niet-gemanifesteerde, het land van de mogelijkheden, bestaat àlles wat je verlangt als mogelijkheid. Er zijn geen stopborden in creatie. Alles is al van jou, dat hoort standaard bij wie je bent. Maar je moet op hetzelfde frequentieniveau zitten, vibreren op hetzelfde niveau als deze realiteiten, om ze te kunnen doen overgaan van mogelijkheid naar realiteit.

En de shift maken naar een sensueel wezen, een sensuele levensstijl, is een van de snelste manieren om je energie zo te verhogen dat je dromen een transmissie kennen naar bewustzijn, vanwaar ze terugkomen als je realiteit.

5 tips om ermee te beginnen:

  1. VERTRAAG. Sta erop dat je tijd hebt.

  2. WEES AANDACHTIG voor details, exploreer, verken, ontdek.

  3. WEES OPEN voor wat is.

  4. Commit jezelf aan een levensstijl van SENSUALITEIT.

  5. Oefen om je ZINTUIGEN WEER WAKKER TE MAKEN.

Doe dit, en doe dán je geldmeditaties, je visualisaties van rijkdom, je overvloedrituelen. Neem het van me aan: schaarste is een leugen. Er is zoveel overvloed in de dimensie van mogelijkheden die nog niet is opgeëist. Al wat JIJ moet doen is DAAR verschijnen.

Met liefde, ❤ Marc Steinberg