top of page

Wat betekent het voor mij om een creator te zijn?
Een creator zijn betekent dat je sterker wordt dan je omstandigheden. Het betekent dat je accepteert dat het leven uit polariteit bestaat en dat alles deel is van jou.

Het betekent dat je je bewuster wordt over de woorden waarmee je je eigen realiteit vormgeeft. Dat je in elke confrontatie ziet dat ook jij daarin een verantwoordelijkheid draagt. Soms ziet die verantwoordelijkheid eruit als het zien dat jij je als een slachtoffer gedraagt, soms ben jij degene die de controle tracht te behouden en de richting wil aansturen. Soms bij jij degene die afschermt, soms ben jij degene die wil beschermen.

Een creator zijn betekent voor mij dat je je bewust wordt van de ripples die je veroorzaakt door wie je bent en dat je in elk moment de keuze hebt wie je daarin kiest te zijn en hoe je daarin kiest te handelen. Dat je weet dat wie jij bent geen vastomlijnd concept hoeft te zijn maar dat je de kracht en de mogelijkheden hebt om jezelf in elk moment te heruitvinden.


In mijn professionele leven vond ik mezelf de afgelopen jaren uit als een copywriter, een project manager, een PR-manager, een business development manager, een journaliste, een webmaster, een ondernemer, een horeca-verantwoordelijke, een ontwerpster, een blogger en een ondernemer.

In mijn persoonlijke leven vond ik mezelf de afgelopen jaren uit als een moeder, als een geliefde, als een bitch, als een wilde tijger, als een dominatrix, als een onderdanige, als een zorger, als een leider, als een godin.


De reis zet zich elke dag opnieuw voort. In alle mogelijke stukken van wie ik kan zijn, in alle lagen die ik mezelf toelaat te zijn.

Het resultaat is dat je unshakeable wordt. Dat je je veilig voelt in jezelf, met jezelf en bij jezelf.

Al de rest is dust in the wind…Met liefde,

Nathalie

bottom of page