DE JOURNEY:

BEWUSTZIJN ALS LEVENSSTIJL

Doorheen onze Bewust Leven 1 training heb je aan den lijve de mogelijkheden van een meer bewust leven ondervonden. Waarschijnlijk heb je ondervonden hoe je authentieker bent geworden, meer balans en kracht hebt gevonden, en misschien ben je je beginnen afvragen hoe je dit nog verder kan zetten in alle andere aspecten van je leven.

Voor wie dit pad van ontwaken en zelfexploratie verder wil bewandelen, hebben we de Journey ontwikkeld. De Journey is een 16-daags programma dat je een diepe duik biedt in alle gebieden van je leven en dat je ondersteunt in het creëren van meer balans, meer passie en meer voldoening.

DE JOURNEY 

De Journey - Persoonlijke ontwikkeling op maat:

Bewust Leven 1 (4 dagen) als eerste vereiste 

(Het is mogelijk om je in te schrijven voor je deelname aan enkel Bewust Leven 1 en zelf de kracht van onze trainings te ondervinden door gebruik te maken van ons ‘Waardebepaling Achteraf’ systeem, waarin jij zelf de monetaire waarde van de training bepaalt gebaseerd op wat de ervaring je heeft gebracht)

+ Bewust Leven 2 (4 dagen)

4 dagen volledige focus op jou in relatie tot de ander, met nadruk op luisteren, vatten, vergeven, communiceren, verbinden, mededogen...

+ Bewuste Relaties (3 dagen)

Een 3-daagse immersie in een bewust perspectief op alle relaties in je leven, inclusief je relatie met jezelf. 

+ Bewust Geld (2 dagen)

Een 2-daags programma dat ingaat op je relatie met geld en je eigenwaarde. 

+ Shadow & Light Retreat (8 dagen, accommodatie & vlucht niet inbegrepen)

Onze 8-daagse Shadow & Light Retreat neemt je mee in diepgaand werken met je schaduwen en staat je toe om volledig in je licht te gaan staan. Je werkt, eet en slaapt in een prachtige omgeving in Kreta of in Zuid-Afrika (locatie vrij door jou te kiezen).

+ 'Support your Back' Pack (opnames van alle Bewust Leven 1 fundamentele inquiries + 6 live webinars)

Reistijd:

Er staat geen beperking op de geldigheid van dit pakket, je bent vrij om je planning zelf te maken op basis van jouw beschikbaarheid en tempo.

​Reiskosten:

€4.045 (btw incl.) ipv €5.849 wanneer je de complete Journey boekt inclusief Bewust Leven 1

(Afbetalingsplannen over 6 – 12 maanden zijn mogelijk)

Als je ervoor kiest om eerst aan de Bewust Leven 1 deel te nemen terwijl je gebruik maakt van ons Waardebepaling Achteraf systeem, ontvang je het overzicht en de prijs van de Journey – Awakening op de laatste dag van je Bewust Leven 1 training.

Hoe boek je je Journey?

Contacteer ons rechtstreeks om samen de meest ideale reisroute voor je Journey in te plannen volgens jouw beschikbaarheid. Wij staan je graag ten dienst voor alle logistieke ondersteuning en beantwoorden al je vragen rond afbetalingsplannen, en we geven je alle ondersteuning die je nodig hebt. 

Als je graag zelf de samenstelling de trainingen en retreats voor je Journey kiest (tailor-made), staan we open voor jouw voorstellen en ideeën!

De Journeykortingen zijn geldig voor elke combi vanaf 3 trainingen en/of retreats!

HEB JE VRAGEN

OF MEER INFO NODIG?

BEL OF MAIL SARAH

 +32 471 24 75 13

sarah@creativeconsciousness.be

 © 2014 Creative Consciousness® Belgium   privacy policy en cookie declaration  volg ons:

Schermafbeelding 2019-06-17 om 13.15.32.
Schermafbeelding 2019-06-17 om 13.13.12.