VEELGESTELDE VRAGEN

BEWUST LEVEN 1

Hoe ziet het Bewust Leven 1 programma er uit?


Bewust Leven 1 bestaat uit 4 trainingsdagen van donderdag tot zondag. Elke dag start om 9u. Op dag 1, 2 en 3 is er geen vast einduur vermits we rekening houden met het leertempo en de noden van de groep. We trachten echter te mikken op een maximale afsluiting rond 21u30. Op dag 4 eindigen we stipt om 18u.
Wat mag ik verwachten van deze training?


Een persoonlijk werkboek van meer dan 200 pagina's. Vier trainingsdagen vol structuur én variatie waarin individuele oefeningen worden afgewisseld met groepsoefeningen, reflectiemomenten, lezingen, vraag- en antwoordsessies etc.
Uiteraard wordt er voldoende tijd voorzien voor een middag- en een avondmaal en een aantal pauzemomenten.
Wat kost deze training?


Bewust Leven 1 werkt volgens het waardebepaling achterafsysteem. Dit werkt als volgt: bij online inschrijving betaal je als particulier €225 registratiefee (incl. btw). Hiermee betaal je voor de volledige cateringkosten (lunch, dinner, dranken, snacks) gedurende je training + je werkboek. (€185,95 + btw €39,05 = €225 incl. 21% btw) Op de laatste dag van de training beslis je hoeveel je wenst te betalen voor de waarde die je kreeg uit deze training. Je ontvangt een waardebepalingformulier waarop je het bedrag invult dat je wenst te betalen voor de training. Dit bedrag wordt je digitaal verstuurd per factuur na de training. Prijs voor bedrijven: ​€1012,40 + €212,60 btw = €1.225 (incl. 21% btw)
Waarom werken wij met waardebepaling achteraf?


In de eerste plaats wensen wij onze Bewust Leven 1 training toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen, ongeacht hun achtergrond. Daarnaast wensen wij een relatie van vertrouwen en verantwoordelijkheid te creëren tussen ons en onze klanten. Het waardebepaling achteraf systeem geeft de mogelijkheid om eerst de training te ervaren en pas dan te beslissen hoeveel die ervaring je waard was, uitgedrukt in geld.
Hoe werkt de 'Niet tevreden, geld terug' garantie?


Wij zijn zodanig overtuigd van de waarde van onze Bewust Leven 1 training dat we al onze deelnemers een 'Niet tevreden, geld terug' garantie aanbieden. Indien je niet tevreden bent over de training, betalen we je het volledige bedrag terug dat je betaalde voor het trainingsgedeelte (waardebepaling). Dit wel op voorwaarde dat je deelnam aan alle oefeningen gedurende de volledige 4 dagen en dat je je verzoek tot terugbetaling via e-mail naar ons verstuurt binnen de 24 uur na het einde van de training.

ALGEMEEN

Hoeveel deelnemers zijn er per training?


We werken met een maximum van 40 deelnemers per training.
Hoe zit het met de annuleringsvoorwaarden?


Lees de annuleringsvoorwaarden op: https://TheLighthouse.pages.ontraport.net/AnnuleringsvoorwaardenTL Hier kan u het formulier van herroeping downloaden.
Waar vindt de training plaats?


Van januari tot april zullen de Belgische trainingen plaatsvinden in Drogenhof te Lubbeek. Drogenhof is een insiprerende plek in het groen. Voor meer informatie mail naar: sarah@creativeconsciousness.be
Wat zijn de overnachtingsmogelijkheden?


Van zodra je ingeschreven ben, ontvang je binnen de week een bevestigingsmail van je inschrijving. In deze mail vind je een bijlage met informatie over overnachtigingsmogelijkheden. Van januari tot april 2022 zullen de trainingen in Drogenhof doorgaan.
Drogehof beschikt over 6 kamers: 5 2 persoonskamers en een 3 persoonskamer. Prijs 2 persoonskamer: €35/pers/nacht of €70/nacht voor single gebruik. Prijs 3 persoonskamer: €25/pers/nacht of €75/nacht voor single gebruik. First booked, first served. Mail naar sarah@creativeconsciousness.be
De mails komen steeds in mijn spam terecht. Wat kan ik doen?


We merken dat onze mails vaak in de spamfolder terecht komen. Om dit te voorkomen kan je ons e-mailadres (info@creativeconsciousness.be) toevoegen aan je contacten of adresboek. Hoe je dit precies doet, vind je via deze link.
Kan ik ook betalen via de kmo-portefeuille?


'The Lighthouse (beheerder van Creative Consciousness België)' is een erkende dienstverlener van de Vlaams Overheid. Via de kmo-portefeuille komt de overheid jou tegemoet in 20% of 30% van de prijs (excl.btw) voor een opleiding bij Creative Consciousness. Kom ik in aanmerking? Elke Vlaamse KMO (ook een eenmanszaak in bijberoep al dan niet vrijgesteld van btw) krijgt een jaarlijks subsidiebedrag om vrij te gebruiken voor opleiding en advies. Particulieren kunnen geen beroep doen op kmo-portefeuille. Zij kunnen wel vragen aan hun werkgever of de training zinvol wordt geacht voor hun professionele activiteiten. Werkgevers kunnen trainingen aankopen voor hun medewerkers. Hoe gaat het in zijn werk? Om jou hierin te ondersteunen, hebben we een document gemaakt met alle belangrijke informatie en de stappen die je moet doorlopen. Dit kan je hier downloaden. Meer info? Wil je meer info over de kmo-portefeuille: zie de website van Vlaio of neem contact op met sarah@the-lighthouse.be

BEWUST LEVEN 2

Waarover gaat Bewust Leven 2?


Bij Bewust Leven 2 ontwikkel je een beter aanvoelen van anderen en je bereikt een nieuw niveau van verbinding, ontvankelijkheid en openheid. De training ondersteunt je in je geavanceerde persoonlijke ontwikkeling. We werken aan het vergeven en voltooien van je verleden, en we bouwen een brug naar jouw toekomst met de definitie van je visie, waarden en nalatenschap. Bewust Leven 2 bevat eveneens een aantal activiteiten die je lichaamsbewustzijn activeren en je holistische ontwikkeling ondersteunen, zoals meditatie, light dance, shakti wake up en Hojo – een oude Japanse zwaardvechtkunst.
Hoe gaat Bewust Leven 2 praktisch in zijn werk?


Om Bewust leven 2 bij te wonen, moet je Bewust Leven 1 hebben afgerond. Bewust Leven 2 bestaat uit 4 trainingdagen, van donderdag tot zondag. Elke dag start om 9u. Van dag 1 tot 3 staat er geen eindtijd vast. Op zondag eindigen we klokslag 18u.
Onze trainingen vinden plaats in Leut, Maasmechelen.
Wat kost deze training?


Bewust Leven 2 kan geboekt worden als onderdeel van het Groeipakket of het Liefdespakket of als individuele training. Prijs voor inviduele boeking: ​€1012,40 + €212,60 btw = €1.225 (incl. 21% btw)
Wat zijn de belangrijkste thema's voor deze training?


Vatten – vang de essentie van de zaken; Luisteren – hoor wat anderen zeggen voorbij hun woorden; Vragen – open nieuwe mogelijkheden door vragen te stellen; Verbinding – maak connectie op een dieper niveau; Mededogen – herken grootsheid in de ander; Vergeving – laat je gehechtheid aan het verleden los en wees vrij; Completering/Voltooiing – maak ruimte om te leven in het hier en nu; Visie en missie – definieer je nalatenschap en begin ernaar te leven Bewust Leven 2 bevat eveneens een aantal activiteiten die je lichaamsbewustzijn activeren en je holistische ontwikkeling ondersteunen, zoals meditatie, light dance en Hojo – de oude Japanse zwaardvechtkunst.

BEWUST LEVEN 3

Hoe gaat Bewust Leven 3 praktisch in zijn werk?


Vereiste voor deelname aan Bewust Leven 3: de voltooiing van Bewust Leven 1 & 2. Bewust Leven 3 bestaat uit 4 trainingdagen, van donderdag tot zondag. Elke dag start om 9u. Van dag 1 tot 3 staat er geen eindtijd vast. Op zondag eindigen we stipt om 18u.
Wat kost deze training?


Bewust Leven 3 kan geboekt worden als onderdeel van het Groeipakket of als individuele training. Prijs voor inviduele boeking: ​€1012,40 + €212,60 btw = €1.225 (incl. 21% btw)

BEWUSTE RELATIES

Wat houdt Bewuste Relaties in?


Deze training bouwt voort op Consciousness Coaching® als een manier van communiceren en ondersteunt je zo om een bron van vreugde, tevredenheid en verbinding te worden in hoe je je tot anderen verhoudt. Bewuste Relaties zal je in staat stellen om een dieper niveau van verbinding te bereiken met de mensen die belangrijk voor je zijn, om vrijer te zijn in hoe je jezelf uitdrukt in eender welke interactie, en om de kracht te vinden om je relaties te beleven vanuit bewuste creatie in plaats van uit reactie. We trainen je in constructieve communicatie en in het vermogen om vergevensgezind te zijn in moeilijke situaties.
Wat zijn de belangrijkste thema's van deze training?


Communicatie – verdiep en inspireer je relaties door hoe je je tot de ander verhoudt; Passie – zet berusting om in nieuwe mogelijkheden; Integriteit – maak en houd win-win afspraken die aan eenieders noden beantwoorden; Gewaarzijn – word je bewust van de impact van je conditionering en breek er doorheen; Vertrouwen – leg de basis voor je relatie om te groeien; Completering/Voltooiing – stof je relaties af, begin met je ouders; Authenticiteit – druk je uit vanuit moed en mededogen; Context – creëer een veilige ruimte voor jou en je partner. Tijdens de training ga je door uiteenzettingen, transformationele processen en praktische oefeningen die zijn ontworpen om je nieuwe perspectieven en inzichten te bieden, die je nodig hebt om de relaties die je zo graag wil in het leven te roepen. Bewuste Relaties is er voor eenieder die bereid is zijn skills in verschillende soorten relaties te verbeteren. Het is een onbetaalbare ervaring voor zowel koppels als individuen.
Is deze training voor singles of voor koppels?


Deze training is open voor iedereen, in een relatie of niet. Indien je reeds in een relatie zit, kan je samen met je partner komen of niet. Een persoon hoeft geen Bewust Leven 1 te hebben gedaan om deel te kunnen nemen aan Bewuste Relaties.
Hoe ziet de training er praktisch uit?


Bewuste Relaties bestaat uit 3 trainingdagen, van vrijdag tot zondag. Elke dag start om 9u. Op dag 1 en 2 staat er geen eindtijd vast. Op zondag eindigen we stipt om 18u.
Wat kost deze training?


Bewuste Relaties kan geboekt worden als onderdeel van het Liefdespakket of als individuele training. Prijs voor inviduele boeking: ​€822,31 + €172,69 btw = €995 (21% btw incl.).

BEWUST SUCCES

Wat zijn de praktische details?​


Bewust Succes bestaat uit 3 trainingdagen, van donderdag tot zaterdag. Elke dag start om 9u. Van dag 1 tot 3 staat er geen eindtijd vast.
Wat kost deze training?


Bewust Success kan geboekt worden als onderdeel van het Succespakket of als individuele training. Prijs voor inviduele boeking: ​€904,96 + €190,04 btw = €1.095 (21% btw incl.).

BEWUST GELD

Waarover gaat Bewust Geld?


Dit bevrijdende process traint je in de toepassing van de Creative Consciousness principes die je ondersteunen in het hebben van een positieve en evenwichtige relatie met geld. Het zal je trainen om de vele aspecten van je leven te zien die impact hebben op het komen en gaan van geld. Het resultaat van Bewust Geld is een upgrade in bewustzijn die je toelaat geld te zien voor wat het is en monetaire vrijheid te verwerven op een holistisch niveau.
Wat zijn de belangrijkste thema's?


Geld – zelfbedrog en realiteit; Mannelijke en vrouwelijke krachten van geld – geld creëren en geld ontvangen; De relatie tussen geld en je integriteit; Goede vs. slechte schulden en hoe eruit te geraken; Het doel van sparen – op het niveau van doen en zijn; Zelfkastijding en zelfdestructie exploreren; Onderliggende zelfsabotage die je mogelijkheden om meer geld te ontvangen beperkt; Verbeter je emotionele relatie met geld en rijkdom; Leef naar een geld-toekomst die je zelf hebt gecreëerd. Het resultaat van Bewust Geld is een upgrade in bewustzijn die je toelaat geld te zien voor wat het is en monetaire vrijheid te verwerven op een holistisch niveau.
Hoe gaat Bewust Geld praktisch in zijn werk?


Bewust Geld bestaat uit 2 trainingdagen, van zaterdag tot zondag. Elke dag start om 9u. Op zaterdag staat er geen eindtijd vast. Op zondag eindigen we stipt om 18u.
Wat kost deze training?


Bewust Geld kan geboekt worden als onderdeel van het Succespakket of als individuele training. Prijs voor inviduele boeking: ​€657,03 + €137,97 btw = €795 (21% btw incl.).

COACH OPLEIDING

Hoe lang duurt de professionele coach training in totaal?


Afhankelijk van de trainingkalender, de beschikbare plaatsen in een bepaalde training en je eigen leertempo, kan de coach training tussen 6 en 12 maanden in beslag nemen. Vergeet bij het plannen van je coach training niet om enkele weken te voorzien voor oefenen met je coach partner, geobserveerde coachsessies en examenvoorbereiding.
Het Consciousness Coaching® curriculum is ACTP. Welke voordelen biedt dat?


ACTP betekent “accredited coach training program”. Het is een coach training programma dat uitgegeven is door de International Coach Federation (ICF), de grootste professionele organisatie voor coaches met wereldwijd meer dan 22.000 leden. Dat ons programma ACTP is, wil zeggen dat het de ICF Code of Ethics en de ICF kerncompetenties onderschrijft. Het grootste voordeel voor jou is dat je een professionele coach training volgt die de hoogste internationale standaarden aanhangt. Het afronden van ons Consciousness Coaching® ACTP staat je toe lid te worden van en certificaties te behalen bij de ICF.
Ik werk al als coach. Zijn Consciousness Coaching® trainings voor mij nog nuttig?


Zeker! Consciousness Coaching® is een geavanceerde methode die een nieuw licht werpt op coaching als beroep én als manier van leven. Als je de Consciousness Coaching® methode beheerst, kan je het spectrum van wat coaching te bieden heeft radicaal uitbreiden. Je zal een hoger niveau in je coaching ervaren, niet alleen in wat je doet als coach maar ook in wie je bent als coach. Wij besteden hier specifiek aandacht aan en kijken niet enkel naar de technieken voor, maar ook naar de interne realiteit van, een coach. Behalve een nieuw perspectief op coaching, zal je meer leren over bewustzijn en grote stappen zetten in persoonlijke ontwikkeling. Veel van onze studenten zijn al actief als coach en geven in hun getuigenissen aan dat ze zowel persoonlijk als professioneel voordeel hebben gehaald uit Consciousness Coaching® trainingen.
Op welke filosofische tradities zijn Creative Consciousness en Consciousness Coaching® gebaseerd?


Een groot deel van het materiaal van Creative Consciousness trainingen en Consciousness Coaching® is gebaseerd op de concepten en terminologie van twee Duitse filosofen die aan de wieg stonden van de ontologie en de fenomenologie: Edmund Husserl (1859-1938), Martin Heidegger (1889-1976). Daarnaast werd het curriculum mede beïnvloed door Oosterse filosofie en Westerse psychologie.
Is Consciousness Coaching® een ideologie?


Nee. Consciousness Coaching® is eerst en vooral een coachingmethode, en in de tweede plaats een perspectief op het leven. Consciousness Coaching® zal nooit beweren de enige echte oplossing te hebben voor de uitdagingen die leven met zich meebrengt, en heeft niet de bedoeling om de enige echte manier van leven op te leggen. Consciousness Coaching® wil je naar hogere bewustzijnsniveaus helpen, je zelf-exploratie mogelijk maken en je gedachten uitdagen en in vraag stellen.
Behoort Consciousness Coaching® tot een religie?


Creative Consciousness en Consciousness Coaching® vertegenwoordigen geen enkele religieuze ideologie, noch zijn ze verwant aan een sekte, cultus of dogmatische organisatie. Wij zien elke cliënt en student als expert voor wat hun eigen leven en werk betreft, en we geloven dat ieder mens creatief, vindingrijk en ongeschonden is. Als eender welke Creative Consciousness of Consciousness Coaching® training tegen je geloofsovertuiging lijkt in te gaan, weet dan dat Creative Consciousness en Consciousness Coaching® nooit de bedoeling hebben om die te vervangen of ermee in competitie te gaan.